Hírek

Szenvedélyünk A Játék!

Ha elindultok az oldalon, a cikkek képére kattintva bővebb információt is kaptok róluk. 

A Square Enix Final Fantasy világába helyezett Battle Royale játéka nagyon ígéretesnek tűnik a kiszivárgott gameplay videók alapján. Viszont most a zárt béta alatt nekünk is lehetőségünk van kipróbálni az idei év egyik legjobbnak tűnő Battle Royale játékát.

Közel két éve várok a Metal Revolution megjelenésére, ami minden bizonnyal sokak kedvence lehet majd, hiszen az 1v1 Fighting Game-ek táborát erősítve, egy igen kiemelkedő alkotásnak ígérkezik, ami előzetes hozzáféréssel a béta ideje alatt elérhető Play Áruházban.

A koreai Cassel Games fejlesztésében és kiadásában mutatkozott be jó pár éve a Ratropolis Steamen, PC-s felhasználóknak, viszont nem is olyan régóta android felhasználók is kipróbálhatják, az oldalnézetes roguelike jellegű stratégiai játékot. Amiben egy maréknyi aranyos kis patkány közösséget kell gyarapítanunk úgy, hogy az ellenséges patkány zombi...

NetEase híres arról, hogy már befutott, jól működő játékokból próbál meg valami hasonlót kitalálni. Így volt ez a Rules of Survival játékkal ami kísértetiesen hasonlított a PUBG-ra, de ott van példának okáért a Creative Destruction, ami pedig a Fortnite-ra hasonlít. Természetesen, legalábbis számomra, a nem "copy" jelzővel illetett játékaik sokkal...

A NoTriple - A Games fejlesztői szinten minden évben valami kis érdekességgel tudnak előrukkolni nekünk. Eddigi játékaik nem voltak éppen a legsikeresebb mobiljátékok mégis annyira érdekes és újszerű stílust képviseltek, hogy mindig említést tettünk róluk. Külön említeném a Way to Slay, vagy a Glory Ages alkotásukat.

Árnyék Lovagokból, és Árnyék Vadászokból szinte sosem elég. Így gondolják ezt sok fejlesztő csapatnál, hiszen évente több tucat Hack-And-Slash Platformer jelenik meg ennek a stílusnak a jegyében. Van, amelyik tudja hozni az elvárt stílust, és akkor már a rajongók örömmel ülnek le vele játszani, de sajnos előfordul, hogy bizony még csak az elvárt...

A Zooba alkotóinak legújabb játéka tagadhatatlanul az Among Us alapjaira készült, néhány apró eltérő különbséggel. Hiszen itt a Zoobából jól ismert állat karakterek a főszereplők, és űrhajó helyett egy villában kell feladatokat végre hajtanunk, vagy éppen a gyilkos szerepében elintézni a többieket.

Senkit se tévesszen meg a Magyarul viccesen hangzó cím, hiszen egy egészen jónak mondható mobilos horror játékot vélhetünk felfedezni benne.

Egy újabb remek platformer tette tiszteletét PC és Konzolok után mobilos környezetben. A Prémium játékok táborát erősítő Unruly Heroes abszolút, de tökéletesen megfelel a kor elvárásainak, amit 800 Ft-nak megfelelő összegért már magunkénak is tudhatunk.

Ki ne ismerné a Last Day on Earth játékot, ami az izometrikus survival RPG stílust műfajjá teremtette, hála a Kefir! fejlesztő csapatnak, akik azóta is számos hasonló stílusú játékot raktak le elénk az asztalra, de most a legújabb alkotásuk szakít a régi hagyományokkal és a jövőbe kalauzol el minket méghozzá kőkemény Cyberpunk stílusban.

Nem is olyan régen cikkeztünk róla, hogy a Codemasters és a NetEase új közös projektbe fogtak, ami egy roppant látványos arcade stílusú játék lesz, ami az autóversenyzés világát mutatja be nekünk.

Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy bemutathatom nektek a LvL Up eSport Szervezetét, akik számos bajnokságon részt vettek már, többekben is elég előkelő helyet foglalhattak el a dobogókon. Olyan jeles játékokban képviseltetik magukat, mint a Fifa21, CS:GO, Rainbow Six Siege, Rocket League, vagy éppen a Hearthstone. Rengeteg kiváló esportolóval,...

A Körökre osztott stratégia játékok kedvelőinek okozhat meglepetést a Yonko Denki Koji CO.LTD legújabb játéka, amiben különböző harcstílussal rendelkező hősökkel kell legyőznünk az utunkba álló ellenségeket. Mindezek mellett pedig bázisunkat is irányítanunk kell, mint a fejlesztések, vagy éppen a hősök felszereléseik által.

A Brawlhalla nyomdokain szeretne haladni a legújabb verekedős akció játék, ami a Flash Party nevet viseli. Alternatív letöltő oldalakon már elő lehet regisztrálni a béta tesztet.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el